Dieren van Kim

Mijn diertjes nu zijn twee honden, één kat en één paard.

Mijn hondjes zijn een Duitse Herder Oakley en een Cavalier King Charles Spaniël genaamd Toby. Twee schatten van honden dat graag spelen en natuurlijk ook houden van knuffelen. Oakley is heel leergierig en vind het leuk om dingen te leren, te apporteren (het leukste vind hij een tennisbal) en dingen te zoeken. Toby heeft ook zijn zotte momentjes om te spelen en voor koekjes doet hij alles. Allebei houden ze van veel aandacht, ze kunnen daarvoor dan ook zo schattig kijken.

 

Mijn kat Goldie is een straatkat. Jaren terug zat hij als kitten voor de deur te janken van angst. We zijn toen opzoek gegaan naar de eigenaar en hebben dit ook bij de politie gemeld, maar tevergeefs geen baasje meer te vinden. Gelukkig mocht hij bij ons blijven, we konden hem natuurlijk ook niet meer missen.

 

Mijn paard Channel, is een Pinto Tobiano gekruist met een Irisch Cob. Vanaf het begin van mijn tienerjaren is zij mijn paardje. Ze is heel lief en vind het leuk om dingen bij te leren. Ze houd van knuffelen, wandelingen maken, trainen en van op de wei te staan.