Honden en katten van Caroline

Lady, een Lhasa Apso, en Ella zijn mijn twee kleinste hondjes. 

Lady was volledig kort geschoren. Ik heb haar haartjes laten groeien en haar vacht gecorrigeerd. Zij had in het begin ontzettend veel jeuk omdat ze teveel haar had en haar huid hierdoor verstikte.

Nu loopt ze fier rond met haar lange haartjes en kan hiermee iedereen verleiden.

Ella Is ook een asielhondje. Ze was een kweekteefje van bij een broodfokker. Daardoor is ze niet veel gewoon en moet ze alles nog leren. Ze wist in het begin niet dat mensen ook lief kunnen zijn. Nu heeft ze twee grote hobby's:  knuffelen en wandelen!

Ze is nu een echt karakterhondje geworden, maar blijft toch een heel gevoelig mieke. :-)

Sinds mei 2017 woont Qarlos, een Leonbergerke, bij mij. Hij is een grote knuffelbeer geworden. Hij denkt dan ook dat hij iedereen kan overtuigen met zijn charmes... en ik moet toegeven dat het hem nog goed lukt ook. :-)

Hij komt met elke hond en kat heel goed overeen en heeft veel respect voor de andere viervoeterkes.

Luna heb ik op straat gevonden, ze was een kitten van ongeveer 6 weken die was achtergelaten aan een dierenwinkel. Zij is dan ook een rasecht straatkatje. Ik had haar meegenomen om haar eten te geven en te verzorgen. De bedoeling was dat ik een baasje ging zoeken voor haar... ondertussen woont ze hier al 15 jaar...


Deze kapoen is Paco, een maine coon van 1 jaar oud.

Hij zit vol energie en komt heel goed overeen met Qarlos, mijn leonberger. Het is geweldig om ze dagelijks met elkaar te zien spelen. 

Ter nagedachtenis van mijn schatjes waar ik spijtig genoeg afscheid van heb moeten nemen...

Mijn eerste hond kwam uit het asiel. Leyla was een kruising van een Kleine Münsterlander. Ze was toen 4,5 maanden oud en had haar jonge leven doorgebracht in een donkere kelder. Met alle gevolgen van dien: een hond doodsbang voor mensen, auto’s, fietsers, lawaai,… alles eigenlijk… Leyla was na veel werk een hele sociale en lieve hond geworden die zich veel zekerder voelt en ontzettend kan genieten van een knuffel en een balletje apporteren.
Tot mijn grote spijt heb ik enkele jaren geleden afscheid moeten nemen van haar. RIP 

Zoë was een superlieve Bullmastiff die ervan overtuigd is dat ze perfect op de schoot past om te knuffelen...een grote loebas met een klein hartje.

Na een slepende ziekte heb ik afscheid van haar moeten nemen... RIP

Mijn eerste huisdier was Phoebe, een Ragdoll. Spijtig genoeg heb ik enkele jaren geleden afscheid moeten nemen van haar, ze was 14,5 jaar. Ze wordt gemist!!

Zorro, een ragdoll, is bijna 17 jaar geworden. Vorige jaar is hij een sterretje geworden. Mis hem nog steeds!