Wie zijn wij?

Ik ben Caroline Alloin. 

Reeds jaren ben ik gepassioneerd door huisdieren. Mijn aandacht ging eerst uit naar katten en daarna naar honden. Ik ben het trotse baasje van 3 honden en 2 katten.

Om van mijn passie mijn beroep te maken, ben ik een opleiding gaan volgen voor hondentrimster bij Syntra Hasselt. Nu ben ik een gediplomeerd hondentrimster die, via haar trimsalon, zich bezig houdt met haar grootste passie.

 

Klik hier voor foto's van mijn diertjes.

Ik ben Kim Stockhem.

Ik ben opgeroeid tussen de dieren. Van kinds af was ik al druk bezig met onze honden, katten, vogeltjes, vissen en nog veel meer andere diertjes te verzorgen. Een echte passie is het geworden. Al snel was het duidelijk voor mij wat ik wou gaan studeren, Ik heb gekozen om verder te gaan met dierenverzorging. Daar heb ik één jaar stage gelopen als hondentrimmer. Na dat jaar was het voor mij al snel duidelijk, dat ik nog wou verder studeren om hondentrimster te worden en daarna heb ik nog drie jaar opleiding gevolgd te Syntra Hasselt. Zelf heb ik al veel dieren gehad, ik zou niet zonder meer kunnen.

Ik ben het trotse baasje van twee honden, één kat en een paard. 

  

Klik hier voor foto's van mijn diertjes.

Ik ben Nele Gilis.

Al heel mijn leven ben ik zot geweest van dieren en ben dus altijd wel met hun bezig geweest. Van kleine diertjes zoals schildpadden, vissen en vogels, tot grotere dieren zoals honden, katten en paarden. Graag wou ik iets doen dat met dieren te maken heeft en besloot ik uiteindelijk de opleiding Hondentrimmer te volgen bij Syntra in Hasselt. Deze opleiding heb ik voltooid in 2015.

 

Momenteel heb ik verschillende viervoeters: twee hondjes, één kat, en twee paarden.

 

Klik hier voor foto's van mijn diertjes.