Wie zijn wij?

Ik ben Caroline Alloin. 

Reeds jaren ben ik gepassioneerd door huisdieren. Mijn aandacht ging eerst uit naar katten en daarna naar honden. Ik ben het trotse baasje van 3 honden en 2 katten.

Om van mijn passie mijn beroep te maken, ben ik een opleiding gaan volgen voor hondentrimster bij Syntra Hasselt. Nu ben ik een gediplomeerd hondentrimster die, via haar trimsalon, zich bezig houdt met haar grootste passie.

 

Klik hier voor foto's van mijn diertjes.

Ik ben Nele Gilis.

Al heel mijn leven ben ik zot geweest van dieren en ben dus altijd wel met hun bezig geweest. Van kleine diertjes zoals schildpadden, vissen en vogels, tot grotere dieren zoals honden, katten en paarden. Graag wou ik iets doen dat met dieren te maken heeft en besloot ik uiteindelijk de opleiding Hondentrimmer te volgen bij Syntra in Hasselt. Deze opleiding heb ik voltooid in 2015.

 

Momenteel heb ik verschillende viervoeters: twee hondjes, één kat, en twee paarden.

 

Klik hier voor foto's van mijn diertjes.

Ik ben Shana Carpentier.

 

Al van kleins af heb ik een voorliefde voor dieren, wat zich uitte in veel huisdiertjes te hebben thuis. In mijn secundair onderwijs heb ik dan ook de stap gezet naar de opleiding dierenzorg. Aangezien we al van bij mijn geboorte honden in huis hebben, en ik onze cockertjes zelf wou kunnen verzorgen, ben ik bij Syntra te Asse de opleiding hondentrimster gaan volgen. Zelf vind ik alleen de beste verzorging goed genoeg. Ik leg graag elke hond in de watten alsof het mijn eigen hondjes zijn. 

 

We hebben thuis 2 Amerikaanse Cocker Spaniëls en een langharige Chichuahua. Verder hebben we 3 katten, een Angorakonijntje en een paardje. Ik zou ze niet meer kunnen missen! 

 

Klik hier voor foto's van mijn diertjes.