Vers vlees

Het vers vlees kan niet online besteld worden en is enkel verkrijgbaar via onze winkel.

De vleesvoedingen van Alaska Natural dogfood zijn geïnspireerd op de natuur zelf,

namelijk op het menu van de voorvader van onze trouwe viervoeter: de wolf

Alaska natural dogfood is samengesteld uit de beste verse ingrediënten die voorhanden zijn: rauw vlees met botten en organen, aangevuld met verse ontsloten groenten.Na de produktie wordt Alaska natural dogfood snel ingevroren, zo blijven alle van nature aanwezige vitaminen goed behouden. Er worden geen kunstmatige vitaminen en mineralen toegevoegd, deze zijn van nature aanwezig in de grondstoffen, in de natuur zijn immers ook geen vitaminepreparaten voorhanden.

TamRo diervoeding is gespecialiseerd in het produceren van natuurlijke voeding voor honden en katten.

Veel gezondheidsproblemen kunnen voorkomen worden door een hond of kat de voedingsstoffen te geven die het ook echt nodig heeft. 

Tamro bestaat uit 100% natuurlijke versvlees-mixen, zonder kunstmatige toevoegingen en tarwe- en glutenvrij.

 

SHAWECA® Dogfood is speciaal ontwikkeld om uw hond hoogwaardig versvlees te kunnen voeren tegen een betaalbare prijs.

In deze lijn (zonder kip) vindt u vier overheerlijke smaken die uw hond ‘gebaseerd op de B.A.R.F. methode’ een heerlijke, gezonde maaltijd bieden.

Hoe schakel je over van brokken naar vers vlees?

Je kan het best jouw hond een dagje laten vasten en dan ineens overschakelen naar vers voer. Een uitzondering hierop zijn pups, die mag je geen dagje laten vasten. Bij pups geef je dan 's avonds de laatste brokken en dan begin je de volgende dag 's morgens met vers voer.

De vertering van brokken en rauwe voeding is verschillend. Hierdoor kan jouw hond het moeilijk krijgen als je de voedingen zou mengen of de 2 soorten voeding op 1 dag zou geven. 

Bij honden die geen gevoelige darmen hebben, kan je overschakelen van de ene dag op de andere.

Wil je graag ook brokken blijven geven, dan kan je het best dezelfde voeding een aantal dagen blijven geven vooraleer je overschakelt naar de andere. Bvb: 4 dagen vers vlees, 4 dagen brokken en dus niet 's morgens brok en 's avonds vers vlees.

 

Hoeveel mag je geven?

Een volwassen hond geef je 15-20g vlees per kg lichaamsgewicht per dag. Dit is een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Voer altijd met je ogen en zie of je hond niet te dik of te mager wordt. Bij te dikke honden kan je een deel van het vlees vervangen door gekookte groenten, zoals bonen, broccoli, wortelen, bloemkool,...

Pups moet je steeds wat meer geven.